Zomerdecoratie in huis

1) Tafel

Als u een terras heeft, of zelfs als u de eetkamer van uw huis wilt, kunt u het tafelkleed vernieuwen. Koop er een met bloemen- of tropische motieven, heel kleurrijk en gedurfd. Dan kun je het altijd combineren met wit serviesgoed, maar heb je al een vleugje kleur!

2) Kussens

Berg de winterkussens op en haal de kleurrijke eruit! Ik raad je aan om altijd kussenhoezen te kopen en de vulling opnieuw te gebruiken, op deze manier kun je ze zo vaak verwisselen als je wilt en de hoezen gemakkelijk en zonder veel ruimte opbergen. Als het gaat om het kiezen van de kleuren voor de zomer, ben ik dol op geel, blauw, groen en fuchsia.

3) Lampen

Verander de lamp en plaats een glazen lamp, een vrolijke en kleurrijke lamp. In het voorbeeld op de foto gebruiken ze een tweekleurige glazen lantaarn en het geeft de kamer echt een verandering van stijl en persoonlijke originaliteit die typisch is voor de zomer.

4) Decoratie-objecten

Voeg decoratieve objecten toe aan de planken. Dit seizoen vind je in winkels veel decoratieartikelen met zeemotieven, zeesterren, koralen, schelpen enz. Zelfs kaarsen met dit thema. Kleine dingen die van een typische en saaie plank een plek maken die stijl toevoegt aan de rest van de kamer.

5) Achtergrond

Ik hou van dit idee! Als je erover denkt om een ​​vleugje kleur aan de muren toe te voegen, ga dan voor behang. Het is een supergemakkelijke hulpbron en je kunt een aantal mooie patronen vinden. Zoals je op de foto kunt zien, geeft het bloemenbehang met die levendige kleur de kamer een heel opmerkelijk vleugje frisheid. Je durft?