Tips om uw figuur te behouden

Deze essentiële aanbevelingen, maar niet onmogelijk om te bereiken, zullen u helpen actief te worden en meer te leren over hoe uw lichaam werkt:

1. Zorg voor de porties van wat u consumeert, serveer een tot twee kleine eetlepels van de gerechten die u lekker vindt.

2. Kijk hoe je ze combineert, drink geen frisdrank, sterk gekruid voedsel en ook geen dessert bij dezelfde gelegenheid. Breng uw consumptie gedurende de dag in evenwicht.

3. Eet niet zonder eetlust of zonder toewijding. Als uw gastheren erg vasthoudend zijn, kunt u om een ​​glas water of wat fruit vragen.

4. De gouden regel is om uw fysieke activiteit te verhogen. 30 minuten lichaamsbeweging is niet genoeg, probeer het te verhogen tot een uur. Volgens de specialist hebben de hersenen dit keer nodig om het signaal naar het zenuwstelsel te sturen om de lichaamsvetten te gaan verbranden.

5. Als u traint, doe het dan in een gematigd tempo zonder vermoeid te raken. De reden is heel duidelijk, zegt de expert: “Vet verbrandt alleen in aanwezigheid van zuurstof, dus als het ons ontbreekt, zal het niet gemakkelijk zijn om deze missie te vervullen.”