Tips om een ​​goede relatie met uw partner te behouden

1.- Communicatie: zeg dingen op het moment en in hun werkelijke dimensie. Het is beter om uit te drukken wat pijn doet als het gebeurt en om niet te zwijgen uit angst of schaamte.

2.- Liefde: ondanks het verstrijken van de tijd, moeten tekenen van genegenheid zoals kussen en knuffels altijd aanwezig zijn om de relatie levend te houden

3.- Begrip: vooral in slechte tijden. Begrijp dat alle fasen, vooral de moeilijkste, tijdelijk zijn.

4.- Toewijding: elk lid van het paar moet het gevoel hebben dat zij een van de belangrijkste onderdelen van het leven van de ander zijn.

5.- Vertrouwen: weten dat de een op de ander kan rekenen, vooral in situaties waarin we hun steun het meest nodig hebben.

6- Respect: accepteer iedereen zoals ze zijn en behandel onze partner altijd zoals we graag behandeld willen worden.

7.- Vereniging: toon alle kracht van de relatie op ongunstige momenten zoals geldgebrek. De strijd om te overwinnen is gemakkelijker als je samen handelt.

8.- Leer te vergeven: het is belangrijk om geen wrok te koesteren en de ander niet voortdurend de schuld te geven.

9.- Gemeenschappelijke projecten: om als koppel te consolideren, is het nodig om te dromen om samen te groeien. Daarom is het belangrijk om samen plannen te ontwikkelen en elkaar te helpen.

10.- Zeg dankjewel: een sleutelwoord dat we altijd moeten uitspreken om de bijdrage en goede gebaren van onze partner in de relatie te bedanken en te erkennen.