Reis goedkoop de wereld rond

1. Opslaan

Dit houdt rechtstreeks verband met wat ik aan het begin van het artikel zei. Een van de vragen die ik het meest op mijn sociale netwerken krijg, gaat over geld. Hoe reis je zo vaak? Waar haal je het geld vandaan om te reizen? En op al deze vragen is het antwoord hetzelfde. Je moet geld sparen.

2. Kies uw bestemming zorgvuldig

Het is voor niemand een geheim dat reizen naar Parijs niet hetzelfde is als reizen naar Thailand of de stad die het dichtst bij uw woonplaats ligt. Omdat de kosten niet hetzelfde zijn, is de levensstandaard niet hetzelfde en dus als u reist, maakt u niet dezelfde kosten.

3. Kies het seizoen goed

Kiest u voor een seizoen met minder toeristen, dan is het zeker dat u een goedkopere vlucht krijgt, u vermijdt ook lange rijen op toeristische plaatsen en wordt accommodatie ook goedkoper aangezien er minder vraag is. Er zijn enkele pagina’s op internet waarmee u kunt weten in welk seizoen de minste toeristenstroom is.

4. Koop de vlucht

Om een ​​vlucht tegen een goede prijs te vinden, kunt u het beste een meta-zoekmachine gebruiken. Meestal zijn de langste vluchten meestal de goedkoopste -omdat ze meer tussenstops hebben- maar er zijn een aantal maatschappijen die je toestaan ​​de tussenstop zonder extra kosten te verlengen, zodat je twee locaties kunt bezoeken voor de prijs van één.

5. Zoek een alternatieve luchthaven

Na het vinden van de vlucht kunt u ook op zoek gaan naar een alternatieve luchthaven. Sommige steden hebben meer dan één luchthaven en het kan goedkoper zijn om naar die andere luchthaven te gaan, zelfs als u de transportkosten toevoegt waarmee u van de luchthaven naar de stad kunt komen.