Kies goed het vervoermiddel voor uw economische reis

Vervoer is een andere belangrijke uitgave tijdens een reis, want waar u ook heen gaat, u moet reizen. Maar er zijn altijd alternatieven en er zijn altijd manieren waarop u kunt besparen.

Soms is een auto huren de enige optie, of in ieder geval de beste. Dus voor deze gevallen raad ik je aan om een ​​gids te lezen over hoe je een goedkope auto kunt huren. Let ook op de volgende trucs, want ze zijn essentieel om te kunnen besparen op transport en te kunnen blijven genieten van een goedkope vakantie.

Gebruik het openbaar vervoer of loop

Wil je weten hoe je het beste kunt reizen met een beperkt budget? Maak gebruik van het openbaar vervoer, zoals bussen en treinen, en loop waar mogelijk.

Zodra u op uw bestemming aankomt, begint u transportkosten te maken, aangezien u van het vliegveld naar de accommodatie moet gaan en afhankelijk van de grootte van de stad die u bezoekt, heeft u een vervoermiddel nodig om u te verplaatsen tussen de verschillende plaatsen die u wilt kennen.

Het beste is om de bus of de metro te gebruiken en taxi’s of andere vormen van privévervoer, zoals Uber, te vermijden. Probeer je door de stad te verplaatsen zoals de lokale bevolking om geld te besparen tijdens je reis. En als je niet naar een plaats gaat die te ver is, probeer dan te lopen. Dit is de beste manier om de stad te leren kennen.

Huur een fiets

Ik ben me ervan bewust dat overal lopen soms moeilijk is, vooral vanwege de afstanden. Mijn advies is om een ​​fiets te huren, zodat je geld bespaart op het openbaar vervoer, je sneller door de stad reist en tegelijkertijd aan het toerisme gaat.

We houden van fietsen. In feite hebben we La Graciosa, op de Canarische Eilanden, op de fiets bezocht en het was een hele ervaring. Ik raad je ook aan om een ​​fiets te huren als je Havana, Cuba bezoekt, aangezien het een plek is waar je gemakkelijk met de fiets rond kunt reizen. Bovendien is het beste dat u tijdens uw reis geld bespaart en vanuit een ander perspectief van de stad kunt genieten.

Liften de goedkoopste manier van reizen

Een van de goedkoopste manieren om te reizen, en waar mensen vaak geen rekening mee houden, is liften. Hoewel ik denk dat ik niet zou liften als ik alleen reisde, denk ik wel dat het een optie is die moet worden overwogen, omdat je dan goedkoop en snel kunt reizen.