Hoe alledaagse voorwerpen om te zetten in decoratie?

De functionaliteit van de inrichting van onze ruimtes is subjectief, tot het punt dat het sommigen van ons helpt om dingen voor dagelijks gebruik bij de hand te hebben. Ofwel omdat we het nodig hebben om te onthouden dat we het moeten gebruiken, om er sneller toegang toe te hebben of simpelweg omdat we ze niet willen opslaan. Daarom hebben we ze nodig om er goed uit te zien in onze omgeving en er gebruik van te maken om wat extra punten toe te voegen aan onze decoratie.

Nachtcrèmes en andere huidverzorgingsproducten

De stoffen organizers zijn ideaal voor dit soort elementen, omdat ze ze niet alleen groeperen en ordenen, maar ook bij de hand houden en er tegelijkertijd goed uitzien. Aan de andere kant, als we kiezen voor gesloten stoffen organizers, kunnen we deze gemakkelijk vervoeren als we op reis gaan. we moeten rekening houden met het kiezen van tonen volgens het palet dat we hebben in de ruimte waar de organisator zich zal bevinden.

Parfums

Ik denk dat we allemaal duidelijk zijn dat we ze op een mooi dienblad op een dressoir, op het aanrecht in de badkamer, enz. Kunnen zetten. Maar hier zijn we om tips te zoeken, een daarvan is om de flessen die we niet meer gebruiken te recyclen en ze te schilderen met acrylverf, met neutrale kleuren die passen bij de kleuren van de kamer, we plaatsen deze ook op een marmeren of vergelijkbaar marmeren dienblad Het kan een marmeren of houten tafel zijn, je mixt met de parfums die we gebruiken en voilĂ  !, we hebben een arrangement met parfums en tegelijkertijd recyclen we.

Wasmiddel

Regelmatig zetten we het in een heel mooi potje op ons aanrecht, maar iets wat ik zag dat erg handig voor me was is een borstel en spons die wordt geleverd met een ingebouwde zeepdispenser, deze kunnen klaar voor gebruik in de kast worden opgeborgen uit de keuken, laat het aanrecht of werkblad vrij en verwijder deze borstel en / of spons alleen indien nodig.