Handige tips om voor uw figuur in gevangenschap te zorgen

Langdurige opsluiting bevordert een extreem zittende levensstijl. Het is tijd om te heroverwegen wat we doen om op een gezonde manier voor onszelf te zorgen en voor onze gezondheid en figuur te zorgen

Als er een positief aspect is dat we moeten redden van de opsluiting die we doormaken als gevolg van het Coronavirus, COVID-19, dan is het dat het ons zonder excuses heeft gelaten. Zonder excuses om de situaties onder ogen te zien die we vanwege de drukte van de dag aan de kant lieten. Ieder van ons heeft te maken met totaal verschillende situaties, maar het belangrijkste is om onze gezondheid onder controle te houden. Ons lichaam en onze geest zijn ons thuis, alleen als ze goed, gezond en sterk zijn, lacht ons leven ons toe.

1. Het belang van routine

Een routine bepalen en ernaar streven om eraan vast te houden, is onze eerste taak. Onthoud dat we zijn wat we doen, niet wat we zeggen dat we gaan doen, dat betekent dat alleen het in praktijk brengen van een reeks gezonde gewoonten het begin is van elke verandering.

2. Plan een gezond menu

Improviseren vergroot de faalkans. Voeding is een vrijwillige en leerzame handeling. Het voedsel dat u kiest – met en zonder opsluiting – moet uit de natuur komen, echt voedsel zijn en zo min mogelijk ultrabewerkt consumeren.

3. Het belang van fysieke activiteit

Een zittende levensstijl schaadt niet alleen uw lichaam fysiek, maar ook uw geest. Ik raad aan het calorieverbruik te bevorderen en we doen dit door middel van krachtoefeningen en aërobe oefeningen. Springtouw is een perfect voorbeeld dat weinig ruimte nodig heeft.

4. Zorg voor voldoende rust

Slapen is net zo noodzakelijk als eten, terwijl we slapen, herstellen onze spieren zich en komt onze geest tot rust. Het is noodzakelijk om een ​​voorbereiding te hebben om te gaan slapen, aangezien het activeren van stress onze slaap kan beïnvloeden. Probeer het licht niet aan te houden, gebruik apparaten ‘s avonds laat om melatonine te verhogen en een goede nachtrust te bewerkstelligen.

5. Eet een gezond ontbijt en tussendoortje

Het ontbijt thuis is teruggekeerd, terrassen en bars zijn verlaten. We besparen tijd met reizen, het is belangrijk om de dag te beginnen en ons ontbijt moet ook goed worden gepland. Het is een goed moment om nieuwe gerechten en manieren van ontbijten te proberen.