Geniet van de visie die ProperFocus u biedt met deze nieuwe leesbril

ProperFocus is de beste innovatie op het gebied van zichtcorrectie

Deze uitzonderlijke betaalbare leesbril is volledig verstelbaar. Gebruik gewoon de kleine regelaars aan de zijkanten van de lenzen om de vergroting in te stellen.

Het duurt slechts enkele seconden om de perfecte, aangepaste vergroting te selecteren, zodat u nauwkeurig kunt lezen en comfortabel kunt werken. Pas vervolgens de schuifregelaar opnieuw aan om verre objecten duidelijk te zien.

Onthoud dat u een perfect, helder, scherp, gedetailleerd en kleurnauwkeurig zicht krijgt met slechts één zeer betaalbare ProperFocus-bril.

Ze zijn lichtgewicht, gemaakt van zeer sterke materialen die bestand zijn tegen intensief dagelijks gebruik. Polycarbonaat lenzen zijn hard en krasbestendig. Ik kan ze ongetwijfeld in het dashboardkastje van mijn auto laten liggen om een ​​flesje medicijnen te lezen, een bon in kleine lettertjes te controleren en vervolgens de berichten op mijn mobiele telefoon probleemloos te bekijken, omdat ik ze duidelijk kan zien.

Vervolgens gebruik ik de kleine schuifregelaars aan weerszijden van de lenzen om verre objecten op maat te schalen. Nu zie ik verre gebouwen, vliegende vogels, en mijn zoon begroet me vanaf het schoolplein een paar straten verderop.