Categories
Interieur Ontwerp

Zomerdecoratie in huis

1) Tafel

Als u een terras heeft, of zelfs als u de eetkamer van uw huis wilt, kunt u het tafelkleed vernieuwen. Koop er een met bloemen- of tropische motieven, heel kleurrijk en gedurfd. Dan kun je het altijd combineren met wit serviesgoed, maar heb je al een vleugje kleur!

2) Kussens

Berg de winterkussens op en haal de kleurrijke eruit! Ik raad je aan om altijd kussenhoezen te kopen en de vulling opnieuw te gebruiken, op deze manier kun je ze zo vaak verwisselen als je wilt en de hoezen gemakkelijk en zonder veel ruimte opbergen. Als het gaat om het kiezen van de kleuren voor de zomer, ben ik dol op geel, blauw, groen en fuchsia.

3) Lampen

Verander de lamp en plaats een glazen lamp, een vrolijke en kleurrijke lamp. In het voorbeeld op de foto gebruiken ze een tweekleurige glazen lantaarn en het geeft de kamer echt een verandering van stijl en persoonlijke originaliteit die typisch is voor de zomer.

4) Decoratie-objecten

Voeg decoratieve objecten toe aan de planken. Dit seizoen vind je in winkels veel decoratieartikelen met zeemotieven, zeesterren, koralen, schelpen enz. Zelfs kaarsen met dit thema. Kleine dingen die van een typische en saaie plank een plek maken die stijl toevoegt aan de rest van de kamer.

5) Achtergrond

Ik hou van dit idee! Als je erover denkt om een ​​vleugje kleur aan de muren toe te voegen, ga dan voor behang. Het is een supergemakkelijke hulpbron en je kunt een aantal mooie patronen vinden. Zoals je op de foto kunt zien, geeft het bloemenbehang met die levendige kleur de kamer een heel opmerkelijk vleugje frisheid. Je durft?

Categories
Interieur Ontwerp

Hoe alledaagse voorwerpen om te zetten in decoratie?

De functionaliteit van de inrichting van onze ruimtes is subjectief, tot het punt dat het sommigen van ons helpt om dingen voor dagelijks gebruik bij de hand te hebben. Ofwel omdat we het nodig hebben om te onthouden dat we het moeten gebruiken, om er sneller toegang toe te hebben of simpelweg omdat we ze niet willen opslaan. Daarom hebben we ze nodig om er goed uit te zien in onze omgeving en er gebruik van te maken om wat extra punten toe te voegen aan onze decoratie.

Nachtcrèmes en andere huidverzorgingsproducten

De stoffen organizers zijn ideaal voor dit soort elementen, omdat ze ze niet alleen groeperen en ordenen, maar ook bij de hand houden en er tegelijkertijd goed uitzien. Aan de andere kant, als we kiezen voor gesloten stoffen organizers, kunnen we deze gemakkelijk vervoeren als we op reis gaan. we moeten rekening houden met het kiezen van tonen volgens het palet dat we hebben in de ruimte waar de organisator zich zal bevinden.

Parfums

Ik denk dat we allemaal duidelijk zijn dat we ze op een mooi dienblad op een dressoir, op het aanrecht in de badkamer, enz. Kunnen zetten. Maar hier zijn we om tips te zoeken, een daarvan is om de flessen die we niet meer gebruiken te recyclen en ze te schilderen met acrylverf, met neutrale kleuren die passen bij de kleuren van de kamer, we plaatsen deze ook op een marmeren of vergelijkbaar marmeren dienblad Het kan een marmeren of houten tafel zijn, je mixt met de parfums die we gebruiken en voilà !, we hebben een arrangement met parfums en tegelijkertijd recyclen we.

Wasmiddel

Regelmatig zetten we het in een heel mooi potje op ons aanrecht, maar iets wat ik zag dat erg handig voor me was is een borstel en spons die wordt geleverd met een ingebouwde zeepdispenser, deze kunnen klaar voor gebruik in de kast worden opgeborgen uit de keuken, laat het aanrecht of werkblad vrij en verwijder deze borstel en / of spons alleen indien nodig.

Categories
Interieur Ontwerp

Minimalistische decoratie

De overbelasting van objecten en activiteiten is een van de kwaden van onze tijd en vandaag is de trend om dit op alle mogelijke manieren tegen te gaan. Minimalisme is juist een van de moderne decoratiestijlen die met uitstekende voorstellen in die richting beweegt. Bekend om zijn soberheid, is het uitgangspunt vrij eenvoudig: minder is meer. Wat te doen? Iets dat de beroemde Konmari-methode voorstelt aan degenen die “lichter” willen leven:

– Weg met wat er overblijft en kies elk detail met de grootste zorg en met redenen omkleed.

-Ontwerp en organiseer ruimtes met elegantie, soberheid en helderheid.

– Vlucht voor overbelasting.

-Vermijd sterke kleuren.

Minimalistisch meubilair

Om ons bij de minimalistische stijl aan te sluiten, moeten we meubels kiezen met eenvoudige ontwerpen en rechte lijnen. Binnenhuisarchitecten adviseren om laagbouw en brede meubels te kiezen en koste wat het kost meubels met een soort ornament te vermijden. Het is belangrijk dat wat wordt onderscheiden de functie en het nut van elk element is.

Minimalistische materialen

Bovendien moeten de materialen waarmee de meubels en objecten zijn gemaakt zeer nobel zijn. Het meest geschikt, zowel voor meubels als voor decoratie-elementen, zijn:

-Glas: ze geven de voorkeur aan natuurlijke verlichting en bieden de essentiële helderheid die deze stijl bevordert.

-Hout: dit element zie je vooral terug in meubels, maar we kunnen het ook gebruiken om muren en vloeren mee te bekleden.

-Aluminium: het is visueel en fysiek licht. Hierdoor kan de decoratie functioneel en eenvoudig zijn, zonder te opzichtig te zijn.

Minimalistische muren

Minimalisme geeft er de voorkeur aan om overbodige verfraaiingen te verwijderen en de muren zo kaal mogelijk te houden. Decoratieobjecten moeten eenvoudig zijn. Een goede optie is een spiegel zonder lijst of met een spiegel die onopgemerkt blijft.

Categories
Interieur Ontwerp

Trucs om je huis te versieren

1. Een neutrale basis

Het is een veilige gok om het later kleur en karakter te geven met de details. Ga voor muren en banken in lichte tinten en laat kleurtonen achter voor de kussens, schilderijen, vloerkleden en kleine accessoires om ze te laten opvallen en persoonlijkheid te geven. Bovendien zijn ze het gemakkelijkst (en goedkoopste) om te vernieuwen op basis van trends.

2. – Symmetrie, een bondgenoot van orde

En ook van ruimte. En het is dat een kamer met een symmetrische verdeling van meubels, zoals deze, er visueel altijd ordelijker en ruimer uitziet dan een kamer in wanorde.

3.- Hoe de salontafel te versieren

We houden van persoonlijke tafels, maar ook van overzichtelijk. Daarom zijn twee grote objecten die elkaar begrijpen altijd beter dan veel kleine onderdelen. Zo vermijdt u een verwarrend en rommelig resultaat. Enkele foto- of kunstboeken waar je graag in bladert, een natuurlijk boeket of bakjes waarin je de verschillende objecten kunt groeperen zijn een succes.

4.- Hoezen op de bank

Of de stoelen. Ze zijn zo’n praktisch hulpmiddel om de bank te beschermen, als decoratief, vooral als je op natuurlijke stoffen gokt. Linnen is een van onze sterstoffen voor het maken van hoezen, omdat het beweging en gewicht heeft, heel natuurlijk is en ondanks zijn kreukels elegant is.

5.- Op de bank, precies de juiste kussens

Niet weinig en niet veel. Idealiter plaatst u er één meer dan de stoelen die de bank heeft. Dat wil zeggen, als de bank drie is, zijn vier kussens voldoende.

Categories
Tech

Huawei heeft mogelijk geen updates meer

De VS heeft de verlenging van tijdelijke licenties aan het Aziatische technologiebedrijf beëindigd om klanten ondersteuning en updates te bieden

Na verschillende uitbreidingen is het bekende veto van de Verenigde Staten op het Chinese Huawei al een realiteit. Sinds 13 augustus zijn de tijdelijke licenties die het ministerie van Handel aan Huawei verleende, verlopen. Een klap die de telefoons van het Chinese merk zonder updates zou kunnen verlaten.

Dankzij de voortdurende uitbreidingen van het vetorecht van de Trump-administratie konden Huawei-smartphonegebruikers onder andere genieten van de nieuwste updates voor Google-services. Bovendien, om Amerikaanse bedrijven een tijdelijke marge te geven om het Chinese bedrijf failliet te laten gaan.

De nieuwste apparaten van het merk komen echter al op de markt zonder de diensten van de zoekmachine-gigant. 16 mei 2019 markeerde de grote scheiding tussen Huawei en Google, sinds die datum koppelen de apparaten van het Aziatische merk niet de diensten van het Amerikaanse bedrijf.

Volgens ‘The Washington Post’ blijft het aflopen van de verlenging van het vetorecht echter in de lucht als de mobiele telefoons die vóór 16 mei 2019 zijn gelanceerd, de nodige updates kunnen ontvangen. Op dit moment beantwoordt Huawei deze vraag aan deze krant niet.

Van de GSMA verzekeren ze dat “elke smartphone die vóór 16 mei 2019 is vervaardigd, nog steeds beveiligingsupdates van Google en algemene updates voor Google-applicaties kan ontvangen.” Maar “als Huawei per ongeluk de compatibiliteit met Google-applicaties verbreekt tijdens een software-update, zal Google niet kunnen samenwerken aan het probleem, zelfs als het de update en de beveiligingspatch al heeft geleverd”, voegen ze eraan toe.

Google van zijn kant heeft aan ‘The Washington Post’ bevestigd dat “deze licenties absoluut noodzakelijk waren om Android-updates via officiële kanalen aan Huawei te kunnen leveren.”

Een verklaring die zou bevestigen dat het Chinese bedrijf sinds 13 augustus geen updates meer kan ontvangen van Google of andere Amerikaanse ontwikkelaars.

Categories
Tech

Dit is het internet dat niet kan worden gehackt

Er is een stelregel die bijna alle verantwoordelijken voor cyberbeveiliging voortdurend herhalen: “Als je verbonden bent, kun je hacken.” Bijna allemaal, omdat onderzoekers van de University of Bristol (VK) een internetnetwerk hebben ontwikkeld dat praktisch 100% veilig is. “Het grootste kwantumnetwerk in zijn soort”, zeggen ze.

Een van de voordelen is een “volledig veilige” communicatie zonder enige dreiging van onderschepping van berichten op dit platform. “Onze oplossing is schaalbaar, relatief goedkoop en vooral onneembaar. Dat betekent dat het een opwindende regelwijziging is en de weg effent voor een veel snellere ontwikkeling en wijdverbreide inzet van deze technologie ”, zegt Siddarth Joshi, lid van het Quantum Engineering Technology Laboratory aan de Universiteit van Bristol, tegen de publicatie Unilad .

Tegenwoordig is het internet bezaaid met codes die informatie beschermen, maar cybercriminelen zijn altijd geavanceerder. Tijdens de Covid-19-pandemie is het aantal aanvallen op internet toegenomen.

De bewakingsdiensten van Google ontdekten alleen al in april 18 miljoen dagelijkse pogingen tot cyberaanvallen. Microsoft van zijn kant detecteert dagelijks 60.000 berichten met bestanden of kwaadaardige links die zijn gekoppeld aan het SARS-CoV-2-virus.

De Bristol-onderzoekers zijn vastbesloten om een ​​alternatief te vinden en hebben hun zinnen gezet op kwantumtechnologie om de informatie die op internet wordt gedeeld, onneembaar te maken.

Natuurkundigen hebben al een soort veilige versleuteling ontwikkeld, kwantumsleutelverdeling genaamd, die lichtdeeltjes doorgeeft, ook wel fotonen genoemd.

Dankzij deze technologie kunnen twee gebruikers een geheime sleutel delen om de informatie te versleutelen en ontsleutelen, zonder het risico te worden onderschept.

Categories
Tech

Geniet van de visie die ProperFocus u biedt met deze nieuwe leesbril

ProperFocus is de beste innovatie op het gebied van zichtcorrectie

Deze uitzonderlijke betaalbare leesbril is volledig verstelbaar. Gebruik gewoon de kleine regelaars aan de zijkanten van de lenzen om de vergroting in te stellen.

Het duurt slechts enkele seconden om de perfecte, aangepaste vergroting te selecteren, zodat u nauwkeurig kunt lezen en comfortabel kunt werken. Pas vervolgens de schuifregelaar opnieuw aan om verre objecten duidelijk te zien.

Onthoud dat u een perfect, helder, scherp, gedetailleerd en kleurnauwkeurig zicht krijgt met slechts één zeer betaalbare ProperFocus-bril.

Ze zijn lichtgewicht, gemaakt van zeer sterke materialen die bestand zijn tegen intensief dagelijks gebruik. Polycarbonaat lenzen zijn hard en krasbestendig. Ik kan ze ongetwijfeld in het dashboardkastje van mijn auto laten liggen om een ​​flesje medicijnen te lezen, een bon in kleine lettertjes te controleren en vervolgens de berichten op mijn mobiele telefoon probleemloos te bekijken, omdat ik ze duidelijk kan zien.

Vervolgens gebruik ik de kleine schuifregelaars aan weerszijden van de lenzen om verre objecten op maat te schalen. Nu zie ik verre gebouwen, vliegende vogels, en mijn zoon begroet me vanaf het schoolplein een paar straten verderop.

Categories
Tech

Tesla: 4 gekke dingen die net zijn gebeurd met het bedrijf van Elon Musk

Het is amper een week in september en het is al een wilde maand voor Tesla.

Het bedrijf begon de maand met een uitverkoop van aandelen, zag zijn fortuin teruglopen (en lichtjes herstellen) en legde zich neer bij een opmerkelijke afkeuring van de S&P 500.

Laten we een wandeling maken door de avontuurlijke maand die Tesla en CEO Elon Musk tot nu toe hebben doorgemaakt:

1. Voorraaddaling

Tesla-aandelen, een van de best presterende Amerikaanse aandelen dit jaar, hadden hun slechtste handelsdag sinds de beursintroductie 10 jaar geleden op dinsdag.

2. Meer concurrentie

Met alle dekking lijkt het misschien alsof Tesla het enige bedrijf voor elektrische voertuigen is, maar er zijn er nog meer. General Motors werkt bijvoorbeeld samen met Nikola om te werken aan de Nikola Badger, een volledig elektrische pick-up met waterstofbrandstofcellen.

3. Verkoop van aandelen

Op 1 september kondigde Tesla plannen aan om een ​​dag na de splitsing tot ongeveer $ 5 miljard aan nieuwe aandelen te verkopen, waardoor de prijs van elk aandeel met een vijfde wordt verlaagd. Dagen later, op 8 september, kondigde hij aan dat hij die verkoop had afgerond. Het exacte aantal verkochte aandelen, en dus de gemiddelde prijs van elke verkoop, werd niet bekendgemaakt.

4. Snub de S&P 500

S&P Dow Jones Indices kondigde op 4 september aan dat het drie nieuwe bedrijven zal toevoegen, waarvan geen enkele Tesla is, de meest waardevolle autofabrikant ter wereld.

Categories
Economie

Latin American Airlines: wat was uw bedrijfsinkomen in het afgelopen jaar?

Een reeks maatregelen is door verschillende bedrijven in de commerciële luchtvaartsector toegepast. Om de situaties die ze doormaken beter te begrijpen, is het echter interessant om de foto van hun financiën anno 2019 te kennen

Een van de meest getroffen bedrijven gezien de verspreiding van het coronavirus in de wereld was de luchtvaart, gezien de sluiting van de grenzen en de noodtoestand in de verschillende geografische gebieden. Om deze impact te verzachten, hebben de luchtvaartmaatschappijen een reeks maatregelen genomen, zoals Latam, dat een vrijwillig schuldherstructureringsproces had aangekondigd.

Afgelopen vrijdag kondigde het bedrijf het ontslag aan van 1.000 extra werknemers van zijn dochterondernemingen in Peru, Chili en Colombia vanwege dit moeilijke financiële moment. Voordien was het echter een van de leiders in zijn sector. Lees meer over hun bedrijfsinkomsten voor 2019 in de galerij.

Net als bij Latam, in het geval van Aerolineas Argentinas, moet de Argentijnse regering dit jaar misschien minstens 880 miljoen dollar aan subsidies uitbetalen om haar staatsluchtvaartmaatschappij overeind te houden, wat de overheidsfinanciën verder zou belasten.

In tegenstelling tot andere exploitanten heeft het staatsbedrijf beloofd de crisis te boven te komen zonder 12.000 werknemers te ontslaan, aldus president Pablo Ceriani.

Avianca Holdings SA heeft van haar kant laten weten dat het zal concurreren met het groeiende aantal goedkope luchtvaartmaatschappijen in Latijns-Amerika zodra het uit deze situatie komt.

In het licht hiervan zal het zijn vloot inkorten en het bedrijf optimaliseren tijdens het reorganisatieproces, zei Adrian Neuhauser, CFO, in een radio-interview met Pauta Bloomberg in Chili.

Tijdens dit proces zullen ze hun verplichtingen en hun schulden herstructureren en een kleiner en lichter bedrijf worden, voegde hij eraan toe.

Als deze maatregelen nu worden uitgevoerd in het kader van de pandemie, is het belangrijk om terug te gaan naar 2019 om de foto van uw financiën te kennen en hoeveel de variatie zal zijn. Lees meer in de bijgevoegde foto’s in de galerij.

Categories
Economie

De risico’s die de economie in 2020 kunnen bederven

Voor de auteur zouden ze een uitdaging zijn voor de grote technologie en de verkiezingen in de Verenigde Staten.

Het traditionele spel van economische voorspellingen voor het komende jaar lijkt het niet waard. In 2020, vergeleken met alle jaren sinds de financiële crisis, is de kans nog groter dat de wereldeconomie zal blijven groeien, dat de rentetarieven erg laag zullen blijven en dat de aandelenmarkten zullen blijven stijgen.

Dus in plaats van het meest waarschijnlijke scenario te voorspellen, wat vrij duidelijk is, is het nuttiger om onwaarschijnlijke gebeurtenissen te overwegen die het goedaardige haalbare scenario zouden kunnen veranderen.

En zonder de impact uit te sluiten die de coronavirus-epidemie eindelijk kan hebben op de wereldeconomie op de Chinese economie, de olieprijs, het toerisme en andere sectoren en variabelen, denk ik dat er tien risico’s zijn die economische en financiële problemen kunnen veroorzaken in 2020.

Het zijn geen voorspellingen: aanhoudende wereldwijde expansie is waarschijnlijker dan welke combinatie van deze tegenslagen dan ook. En hier gaan ze, geordend van laagste risico naar hoogste risico.

U ziet geen recessie

Het laagste risico is wat veel economen elk jaar voorspellen: een wereldwijde recessie, veroorzaakt door de Verenigde Staten of China.

Een recessie is onvermijdelijk, maar in 2020 minder waarschijnlijk dan in de voorgaande tien jaar. Terwijl de wereldwijde investeringen en de industrie te lijden hebben onder de handelsoorlog tussen de VS en China, heeft het macro-economische beleid in beide landen de huisvesting, diensten en overheidsuitgaven gestimuleerd. De wereldeconomie zal dit jaar blijven profiteren van de wind in de rug als gevolg van de Amerikaanse renteverlagingen van vorig jaar en de inspanningen van China om een ​​groei van ongeveer 6% te stimuleren. Bij het uitblijven van een nieuwe grote schok is de recessie in 2020 dan ook uiterst onwaarschijnlijk.