Categories
Interieur Ontwerp

Zomerdecoratie in huis

1) Tafel

Als u een terras heeft, of zelfs als u de eetkamer van uw huis wilt, kunt u het tafelkleed vernieuwen. Koop er een met bloemen- of tropische motieven, heel kleurrijk en gedurfd. Dan kun je het altijd combineren met wit serviesgoed, maar heb je al een vleugje kleur!

2) Kussens

Berg de winterkussens op en haal de kleurrijke eruit! Ik raad je aan om altijd kussenhoezen te kopen en de vulling opnieuw te gebruiken, op deze manier kun je ze zo vaak verwisselen als je wilt en de hoezen gemakkelijk en zonder veel ruimte opbergen. Als het gaat om het kiezen van de kleuren voor de zomer, ben ik dol op geel, blauw, groen en fuchsia.

3) Lampen

Verander de lamp en plaats een glazen lamp, een vrolijke en kleurrijke lamp. In het voorbeeld op de foto gebruiken ze een tweekleurige glazen lantaarn en het geeft de kamer echt een verandering van stijl en persoonlijke originaliteit die typisch is voor de zomer.

4) Decoratie-objecten

Voeg decoratieve objecten toe aan de planken. Dit seizoen vind je in winkels veel decoratieartikelen met zeemotieven, zeesterren, koralen, schelpen enz. Zelfs kaarsen met dit thema. Kleine dingen die van een typische en saaie plank een plek maken die stijl toevoegt aan de rest van de kamer.

5) Achtergrond

Ik hou van dit idee! Als je erover denkt om een ​​vleugje kleur aan de muren toe te voegen, ga dan voor behang. Het is een supergemakkelijke hulpbron en je kunt een aantal mooie patronen vinden. Zoals je op de foto kunt zien, geeft het bloemenbehang met die levendige kleur de kamer een heel opmerkelijk vleugje frisheid. Je durft?

Categories
Interieur Ontwerp

Hoe alledaagse voorwerpen om te zetten in decoratie?

De functionaliteit van de inrichting van onze ruimtes is subjectief, tot het punt dat het sommigen van ons helpt om dingen voor dagelijks gebruik bij de hand te hebben. Ofwel omdat we het nodig hebben om te onthouden dat we het moeten gebruiken, om er sneller toegang toe te hebben of simpelweg omdat we ze niet willen opslaan. Daarom hebben we ze nodig om er goed uit te zien in onze omgeving en er gebruik van te maken om wat extra punten toe te voegen aan onze decoratie.

Nachtcrèmes en andere huidverzorgingsproducten

De stoffen organizers zijn ideaal voor dit soort elementen, omdat ze ze niet alleen groeperen en ordenen, maar ook bij de hand houden en er tegelijkertijd goed uitzien. Aan de andere kant, als we kiezen voor gesloten stoffen organizers, kunnen we deze gemakkelijk vervoeren als we op reis gaan. we moeten rekening houden met het kiezen van tonen volgens het palet dat we hebben in de ruimte waar de organisator zich zal bevinden.

Parfums

Ik denk dat we allemaal duidelijk zijn dat we ze op een mooi dienblad op een dressoir, op het aanrecht in de badkamer, enz. Kunnen zetten. Maar hier zijn we om tips te zoeken, een daarvan is om de flessen die we niet meer gebruiken te recyclen en ze te schilderen met acrylverf, met neutrale kleuren die passen bij de kleuren van de kamer, we plaatsen deze ook op een marmeren of vergelijkbaar marmeren dienblad Het kan een marmeren of houten tafel zijn, je mixt met de parfums die we gebruiken en voilà !, we hebben een arrangement met parfums en tegelijkertijd recyclen we.

Wasmiddel

Regelmatig zetten we het in een heel mooi potje op ons aanrecht, maar iets wat ik zag dat erg handig voor me was is een borstel en spons die wordt geleverd met een ingebouwde zeepdispenser, deze kunnen klaar voor gebruik in de kast worden opgeborgen uit de keuken, laat het aanrecht of werkblad vrij en verwijder deze borstel en / of spons alleen indien nodig.

Categories
Interieur Ontwerp

Minimalistische decoratie

De overbelasting van objecten en activiteiten is een van de kwaden van onze tijd en vandaag is de trend om dit op alle mogelijke manieren tegen te gaan. Minimalisme is juist een van de moderne decoratiestijlen die met uitstekende voorstellen in die richting beweegt. Bekend om zijn soberheid, is het uitgangspunt vrij eenvoudig: minder is meer. Wat te doen? Iets dat de beroemde Konmari-methode voorstelt aan degenen die “lichter” willen leven:

– Weg met wat er overblijft en kies elk detail met de grootste zorg en met redenen omkleed.

-Ontwerp en organiseer ruimtes met elegantie, soberheid en helderheid.

– Vlucht voor overbelasting.

-Vermijd sterke kleuren.

Minimalistisch meubilair

Om ons bij de minimalistische stijl aan te sluiten, moeten we meubels kiezen met eenvoudige ontwerpen en rechte lijnen. Binnenhuisarchitecten adviseren om laagbouw en brede meubels te kiezen en koste wat het kost meubels met een soort ornament te vermijden. Het is belangrijk dat wat wordt onderscheiden de functie en het nut van elk element is.

Minimalistische materialen

Bovendien moeten de materialen waarmee de meubels en objecten zijn gemaakt zeer nobel zijn. Het meest geschikt, zowel voor meubels als voor decoratie-elementen, zijn:

-Glas: ze geven de voorkeur aan natuurlijke verlichting en bieden de essentiële helderheid die deze stijl bevordert.

-Hout: dit element zie je vooral terug in meubels, maar we kunnen het ook gebruiken om muren en vloeren mee te bekleden.

-Aluminium: het is visueel en fysiek licht. Hierdoor kan de decoratie functioneel en eenvoudig zijn, zonder te opzichtig te zijn.

Minimalistische muren

Minimalisme geeft er de voorkeur aan om overbodige verfraaiingen te verwijderen en de muren zo kaal mogelijk te houden. Decoratieobjecten moeten eenvoudig zijn. Een goede optie is een spiegel zonder lijst of met een spiegel die onopgemerkt blijft.

Categories
Interieur Ontwerp

Trucs om je huis te versieren

1. Een neutrale basis

Het is een veilige gok om het later kleur en karakter te geven met de details. Ga voor muren en banken in lichte tinten en laat kleurtonen achter voor de kussens, schilderijen, vloerkleden en kleine accessoires om ze te laten opvallen en persoonlijkheid te geven. Bovendien zijn ze het gemakkelijkst (en goedkoopste) om te vernieuwen op basis van trends.

2. – Symmetrie, een bondgenoot van orde

En ook van ruimte. En het is dat een kamer met een symmetrische verdeling van meubels, zoals deze, er visueel altijd ordelijker en ruimer uitziet dan een kamer in wanorde.

3.- Hoe de salontafel te versieren

We houden van persoonlijke tafels, maar ook van overzichtelijk. Daarom zijn twee grote objecten die elkaar begrijpen altijd beter dan veel kleine onderdelen. Zo vermijdt u een verwarrend en rommelig resultaat. Enkele foto- of kunstboeken waar je graag in bladert, een natuurlijk boeket of bakjes waarin je de verschillende objecten kunt groeperen zijn een succes.

4.- Hoezen op de bank

Of de stoelen. Ze zijn zo’n praktisch hulpmiddel om de bank te beschermen, als decoratief, vooral als je op natuurlijke stoffen gokt. Linnen is een van onze sterstoffen voor het maken van hoezen, omdat het beweging en gewicht heeft, heel natuurlijk is en ondanks zijn kreukels elegant is.

5.- Op de bank, precies de juiste kussens

Niet weinig en niet veel. Idealiter plaatst u er één meer dan de stoelen die de bank heeft. Dat wil zeggen, als de bank drie is, zijn vier kussens voldoende.